top of page
Zoeken

Een prachtige sjaal cadeau

Ik blijf heerlijk bezig en ben zo dankbaar dat ik dit voor anderen mag doen. Zo kreeg ik dit keer van iemand het verzoek om een cadeau te maken voor Kerst. Tussen de regels door las ik dat zij het wil geven aan een voor haar heel belangrijk persoon.


Ik ben voor haar en met haar aan de slag gegaan. Eerst overleggen wat we mooi vonden, dan de wol verven in de gewenste kleuren. Dit is een echte traktatie voor mij. Spelen met kleuren en wol. Beter wordt het bijna niet.Dan mag al die zachte pluizige heerlijke kleuren spinnen. De energie stroomt door mijn lijf, mijn handen werken overuren en de wol voegt zich tot heerlijke garens.

Het opzetten van mijn weefgetouw is altijd een stap. Een drempeltje waar ik over moet. Maar als ik eenmaal over die drempel ben bleek die toch niet zo hoog, dan is het ineens zover: het riet is en geregen en de eerste stap is gezet. De basis van de sjaal staat.Nu mag ik heerlijk gaan weven, maar toch is dit altijd de grootste onwetende factor voor mij. Ik werk dan op een heel klein stukje en elke kaar schuift de sjaal weer op. Ik zie het grote geheel niet, steeds maar een beetje. ook al heb ik wel een idee in mijn hoofd van hoe het gaat worden, ik moet vertrouwen hebben in het proces.


Dan is hij klaar en na het afhechten haal ik hem van mij weefgetouw. Nu kan ik hem eindelijk door mijn handen laten gaan en in het geheel bewonderen. Deze is ook weer zo mooi geworden! De kleuren passen prachtig en komen mooi uit ten opzichte van elkaar. Precies zoals ik had gehoopt.

Nu is mag ik deze prachtige sjaal wassen, drogen en versturen. Hij gaat hoop ik weer iemand heel erg lekker warm houden en blij maken

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Creaties

Σχόλια


bottom of page