top of page
Zoeken

Creaties

Het maken van mijn eigen creaties brengt mij altijd veel plezier maar wanneer ik ze voor iemand anders mag maken krijg ik toch een beetje zenuwen. Misschien herken je dat wel?


Er is altijd een kritisch stemmetje in mijn hoofd die zegt dat het hier niet helemaal goed is en dat het daar wat beter kan. Nu is het met mijn beperking nog wat lastiger om echt te zien of iets er goed uit ziet, vooral als het om de kleine details gaat. Zo vraag ik regelmatig aan mijn man en dochter;” is het goed zo?” En eigenlijk is hun antwoord altijd positief.


Dus wanneer ga ik het nu eens leren en geloven: dat het goed van mij, goed genoeg is. Dat mijn minder eigenlijk meer is?

Dit alles leidde er toe dat Esther van coachingscentrum Himalayan Heart mij verzocht om energie creaties te maken die ze binnen haar praktijk graag wil gaan gebruiken. Ik had al eerder voor iemand een paar creaties gemaakt die waren geïnspireerd door de elementen. Voor de leuk. Maar hiervan werd ik wel wat stil.Het maakte dat ik eerst helemaal stil sloeg en niet meer kon bedenken hoeveel en wat en hoe. Langzaam begon ik de houten basis figuren te verzamelen en te bedenken welke vorm ik daaraan zou kunnen geven.En toen, toen ging ik als een gek. Een kleurtje hier een steentje daar een ander mutsje en, oh ja, dieren erbij. Zo ontstond er al heel snel een grote familie aan creatiesElke creatie ontstond onder mijn handen en kreeg zijn eigen energie mee en werd een echt eigen persoontje. Ik heb er met zoveel plezier aan gewerkt dat het moeilijk was om afscheid te nemen van deze familie. Nu mogen ze bij Esther schijnen en helpen in haar praktijk.32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page