top of page

Acerca de

1C1C1368-4451-4718-BBFE-152B6F951153_edited.jpg

About Me

About Me

Love is real, real is love
Love is feeling, feeling love
Love is wanting to be loved

Love - John Lennon & The Plastic One Band

 

Van kinds af aan ben ik al creatief aan de slag met papier, verf, stof, wol en koken. Deze creativiteit is altijd aan mijn zijde gebleven. Tijdens het werken als leerkracht in het basisonderwijs kon ik een deel van mijn creativiteit kwijt maar eigenlijk nog veel te weinig. De wens bleef om echt werk van mijn creativiteit te maken. Ik volgde nog verschillende opleidingen en cursussen. Zo kwam ik steeds dichter bij mijzelf. In 2019 werd ik gedwongen om mijn leven onder de loep te nemen en andere inzichten te verkrijgen in wie ik was en wat ik deed. Ik sloeg een andere weg in en verliet het onderwijs. Ik ben opnieuw gaan kijken naar “Wie ben ik en waar leef ik eigenlijk voor”. 

Zo ontstond het plan voor “My Soul Creations”, een atelier waar ik al mijn talenten en passies in kwijt kan. 

 

Een verhuizing in 2022 maakte dat ik deze droom echt kon gaan uitvoeren. Samen met mijn man en dochter nam ik deze mooie stap. 

 

Het atelier heeft een plek gekregen in onze woning in Emmer-Compascuum. Ook een deel van de tuin wordt betrokken bij het atelier. Er wordt gewerkt aan een ateliertuin met verfplanten, kruidenplanten en moestuin. Zo kan er eigen verf gemaakt worden voor het verven van wol en maken van natuurlijke planten verf. Dan zijn de dromen nog niet op. 

 

IMG_2537.jpg
bottom of page